Donateurs

De stichting Fire & Safetyfora is een non-profit organisatie die door vrijwilligers in stand word gehouden. Zoals met elk vrijwillig initiatief kost dit wel geld. De medewerkers zetten zich geheel belangeloos in, maar de kosten voor software, serverruimte en het in stand houden van dit initiatief lopen wel op. Daarom zijn wij op zoek naar bedrijven en mensen die ons initiatief willen steunen zodat we de fora nog lange tijd kunnen blijven onderhouden.

Zoals beschreven zijn wij een stichting zonder winstoogmerk en alle gelden moeten geïnvesteerd worden om de stichtingsdoeleinden te verwezenlijken. Uw donatie komt volledig ten goede aan onze stichting en hun fora. Uw donatie kan anoniem en discreet. Naast de advertentieinkomsten die wij genereren via de fora zijn wij afhankelijk van donateurs en blijft dit een cruciaal onderdeel om onze activiteiten te kunnen blijven financieren. U kunt bij ons een donatie verrichten door een directe donatie op onze bankrekening, een donatie op onze PayPal rekening of door een sponsorschap af te sluiten via de fora.

Directe donatie
U kunt elke gewenst bedrag doneren door een directe overschrijving te doen naar onze bankrekening met behulp van onderstaande gegevens:

Stichting Fire & Safetyfora te Rijswijk (Z-H)
IBAN: NL54 INGB 0668 9451 92
BIC: INGB NL2A

PayPal
Heeft u een PayPal account? Dan hebt u alleen uw e-mailadres en wachtwoord nodig om in een paar keer klikken een donatie te realiseren. U kunt elk gewenst bedrag doneren.

U kunt meer informatie vinden over het veilig en gemakkelijk betalen met PayPal op hun website.

paypal-img

Ledensponsoring (via PayPal)
Bent u geregistreerd lid op een van onze fora dan kunt u een sponsorschap aangaan op de fora. Sluit u zich aan als sponsor op een van onze fora dan krijgt u daar uiteraard extra mogelijkheden voor terug! Wat zijn uw voordelen? U krijgt:
– Reclamevrij Brandweerforum
– Onbeperkte opslagruimte voor Persoonlijke Berichten
– Afgesloten gedeelte voor sponsoren
– Geen inschrijfgeld bij forumuitjes
– De voordelen gaan zich de komende tijd nog verder uitbreiden

Wilt u hulp bij het afsluiten van een sponsorschap op het Brandweerforum: klik hier
Wilt u hulp bij het afsluiten van een sponsorschap op het BHVforum: klik hier

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons initiatief willen steunen. Wij danken u voor uw interesse en uw donatie aan onze stichting en haar fora. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij nodigen u uit om het donateursformulier in te vullen.