Bedrijfshulpverleningforum

Het Bedrijfshulpverleningforum (BHV forum) heeft een goede naam en staat breed bekend als een website welke vooruitstrevend is. Naast alleen het faciliteren van een discussieplek voor bedrijfshulpverleners probeert het BHV forum zich te onderscheiden door aantrekkelijke activiteiten, inhoudelijke en ludieke onderwerpen te ontplooien en te publiceren op de website. Deze activiteiten worden zeer gewaardeerd door de 25 tot 30.000 unieke bezoekers per maand die wij mogen ontvangen op het BHV forum. Dagelijks komt dat neer op ongeveer 1.000 – 1.200 unieke bezoekers per dag.

Sociaal Media
Tegenwoordig zijn vele sociaal media beschikbaar op het internet. Het BHV forum is net als vele andere organisaties niet te missen op de sociaal media. Het BHV forum ondersteund Twitter & Facebook. Wilt u niets missen? Als eerste en op de hoogte blijven van alle actualiteit? Volg ons op Twitter & Facebook en mis geen enkele update!

twitter2facebook2

Sponsor
Het BHV forum is een non-profit organisatie die door vrijwilligers in stand word gehouden. Zoals met elk vrijwillig initiatief kost dit wel geld. De medewerkers zetten zich geheel belangeloos in, maar de kosten voor het in stand houden van dit initiatief lopen wel op. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons initiatief willen steunen zodat we het BHV forum lange tijd kunnen blijven onderhouden. Zo kunt u via het BHV forum een ledensponsoring afsluiten. Kijk op onze donateurspagina hoe je aan kunt sluiten als donateur van het BHV forum.