Stichting Fire & Safetyfora

De stichting Fire & Safetyfora is een non-profit organisatie, die door vrijwilligers in stand word gehouden. De stichting heeft een tweetal internetfora onder haar beheer, het Brandweerforum en het Bedrijfshulpverleningforum (BHV forum). De stichting heeft als missie het publiek, met name hulpverleners en belangstellenden een platform op het internet te bieden, waar zij onderling vakgerelateerde discussies kunnen voeren. Tevens beoogt de stichting het verspreiden en uitwisselen van kennis en kunde op het gebied van de brandweerzorg en de bedrijfshulpverlening.

De fora hebben een goede naam en staan breed bekend als websites welke vooruitstrevend zijn. Naast alleen het faciliteren van een discussieplek voor hulpverleners proberen de fora zich te onderscheiden door aantrekkelijke activiteiten, inhoudelijke en ludieke onderwerpen te ontplooien en te publiceren op de website.

Vrijwilligers
De stichting kent aangeslotenen in de vorm van vrijwilligers die zich geheel belangeloos inzetten. De stichting kent op dit moment ongeveer 25 vrijwilligers. De vrijwilligers zijn allen actief op de beide fora. Zij zorgen met zijn allen ervoor dat de leden van de fora zich thuis voelen en een aanspreekpunt hebben.

Contact
Heb je vragen, idee├źn of suggesties, wil jij de stichting helpen door jezelf in te zetten als vrijwilliger, donateur worden of adverteren? Stuur ons een e-mail of neem contact met ons op via het contactformulier.

 

Bestuur Fire & Safetyfora

 

Stichting Fire & Safetyfora
KvK: 54 047 854
IBAN: NL09 RBRB 0939 9640 15 – BIC: RBRB NL21

1 comment for “Stichting Fire & Safetyfora

Comments are closed.