Doneren aan Fire & Safetyfora

De stichting Fire & Safetyfora is een non-profit organisatie die door vrijwilligers in stand word gehouden. Zoals met elk vrijwillig initiatief kost dit wel geld. De vrijwilligers zetten zich geheel belangeloos in, maar de kosten voor software, serverruimte en het in stand houden van dit initiatief lopen wel op. Daarom zijn wij op zoek naar bedrijven en mensen die ons initiatief willen steunen zodat we de fora nog lange tijd kunnen blijven onderhouden.

Geen winstoogmerk

Zoals beschreven zijn wij een stichting zonder winstoogmerk en alle gelden moeten geïnvesteerd worden om de stichtingsdoeleinden te verwezenlijken. Uw donatie komt volledig ten goede aan onze stichting en hun fora. Uw donatie kan anoniem en discreet. Wij zijn afhankelijk van donateurs en dit blijft een cruciaal onderdeel om onze activiteiten te kunnen blijven financieren.

Veilige donatie via iDEAL

U kunt bij ons een donatie verrichten door een directe donatie op onze bankrekening of via onderstaande donatieformulier. Je betaling wordt veilig verzorgt via een Ideal transactie zodat je de garantie hebt dat jouw donatie terecht komt op de juist plek.

Wil je een sponsorschap af te sluiten voor één van de fora selecteer dan het juist project, bedrag en met welke frequentie wij dit mogen afschrijven van je rekening. Je eerste betaling zal geschieden middels een Ideal betaling, de daarop volgende donatie tarieven worden middels een SEPA incassomachting verwerkt.

Realiseer jouw donatie

Bedrag