Brandweerforum

Het Brandweerforum heeft een goede naam en staat breed bekend als een website welke vooruitstrevend is. Dit wordt door veel bezoekers erg gewaardeerd. Naast alleen het faciliteren van een discussieplek voor brandweerlieden probeert het Brandweerforum zich te onderscheiden door aantrekkelijke activiteiten, inhoudelijke en ludieke onderwerpen te ontplooien en te publiceren op de website. Deze activiteiten worden zeer gewaardeerd door de 225 tot 250.000 unieke bezoekers per maand die wij mogen ontvangen op het Brandweerforum. Dagelijks komt dat neer op ongeveer 6.000 – 6.500 unieke bezoekers per dag.

Sociaal Media
Tegenwoordig zijn vele sociaal media beschikbaar op het internet. Het Brandweerforum is net als vele andere organisaties niet te missen op de sociaal media. Het Brandweerforum ondersteund Twitter & Facebook. Wilt u niets missen? Als eerste en op de hoogte blijven van alle actualiteit? Volg ons op Twitter & Facebook en mis geen enkele update!

twitter2facebook2

Sponsor
Het Brandweerforum is een non-profit organisatie die door vrijwilligers in stand word gehouden. Zoals met elk vrijwillig initiatief kost dit wel geld. De medewerkers zetten zich geheel belangeloos in, maar de kosten voor het in stand houden van dit initiatief lopen wel op. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons initiatief willen steunen zodat we het Brandweerforum lange tijd kunnen blijven onderhouden. Zo kunt u via het Brandweerforum een ledensponsoring afsluiten. Kijk op onze donateurspagina hoe je aan kunt sluiten als sponsor van het Brandweerforum.