Uitbreiding activiteiten & nieuwe server

Dagelijks groeien onze fora en worden gevuld met de laatste actuele informatie. Vanwege de steeds meer toenemende vraag en groei is de huidige shared server op de top van zijn prestaties en niet meer toereikend voor onze drukke fora welke in ruststand zelfs tien keer meer data verbruikt en processen verwerkt dan een drukke goed bezochte website. Het bestuur wilt graag hetzelfde onafhankelijke vrijblijvende niveau blijven aanbieden als dat de leden en bezoekers van haar gewend is. Het bestuur heeft besloten om de activiteiten van de stichting verder uit te breiden en stappen daarmee over naar een dedicated server die niet meer gedeeld wordt met andere websites en daarmee zo ingesteld kan worden dat voor onze fora de optimale prestaties bereikt kunnen worden, dit is vooral belangrijk bij de grote pieken welke de fora te verwerken krijgen tijdens de actuele en grote incidenten.

Verhuizing
De afgelopen week zijn voorbereidingen getroffen om alle websites van de stichting Fire & Safetyfora te verhuizen naar de nieuwe server. Tijdens de verhuizing, welke dit weekend plaats vind kan het mogelijk zijn dat onze websites tijdelijk wat moeilijker te bereiken zijn. Gedurende 2 tot 24 uur kan men hier hinder van ondervinden, dit is afhankelijk van je internet service provider. Onze excuses voor het ongemak.

UPDATE 22:00 uur
De verhuizing is inmiddels voltooid. Afhankelijk van je Internet Service Provider moeten jullie weer ongestoord gebruik kunnen maken van de fora. Als dat niet kan dan zijn de DNS gegevens nog niet aangepast bij je Internet Service Provider. Dit kan maximaal 24 uur duren, onze excuses voor het ongemak.